вторник, 7 апреля 2009 г.

www.astroanatoli.gr

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ Sait www.astroanatoli.gr

Η τράπουλα της Μαρίας Άννας Αντελαήδας Λένορμαν
(Lenormand ή Le Normand) είναι σχεδόν άγνωστη στον ευρύ Ελληνικό κοινό που ασχολείται με της προβλέψεις. Για τον λόγω αυτό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την μοναδική τράπουλα, την οποία ο κύριος Ανατόλη, αλλά και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί για να κάνει της προβλέψεις του.

Η μαντάμ Λένορμαν γεννήθηκε στα προάστια του Παρισιού την 27 Μαϊου 1772. Όντας οικότροφοι στο Βενεδικτιανό μοναστήρι από μικρή έγινε γνωστή για της προβλέψεις που έκανε. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό από τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Έτσι η Μαρία Λένορμαν μεταφέρθηκε από το μοναστήρι. Δεκαοχτώ χρονών ανοίγει δικό της σαλόνι στο Παρίσι και γρήγορα αποκτά την καλή φήμη για της αξιόπιστες προβλέψεις. Η αφρόκρεμα του Παρισιού πέρασε από το σαλόνι της. Είναι γνωστό, ότι το 1793 την επισκέφτηκαν ο Ροβεσπιέρος, ο Σαιν Ζιστ και ο Μαράς, οι ηγέτες της Γαλλικής επανάστασης, και στους τρεις οι μαντάμ Λένορμαν προέβλεψε βίαιο θάνατο, κάτι που σύντομα επαληθεύτηκε. Η Μαρία Λένονμαν ήταν γνωστή και για τη φιλία της με τη Ζοζεφίνα πριν αυτή γίνει σύζυγος του νεαρού στρατηγού Βοναπάρτη. Τη πρώτη κιόλας συνάντηση προέβλεψε και στους δύο στέμμα, χωρίς να τη πιστέψουν φυσικά. Όταν όμως ο Ναπολέων ανέλαβε την εξουσία την ευχαρίστησε με ένα εκατομμύριο φράγκα. Επίσης η Μαρία Άννα προέβλεψε την αποτυχία του στη Ρωσία, η πρόβλεψή της της κόστισε την απομάκρυνσή της από το Παρίσι, αλλά η ιστορία την δικαίωσε.

Για της προβλέψεις της η μαντάμ Λένορμαν χρησιμοποιούσε απλή τράπουλα, σε κάθε χαρτί της οποίας όμως προσέδιδε μια δική της ερμηνεία. Την οποία μπορείτε να δείτε και σήμερα, ανοίγοντας της τράπουλά της.

Μια τέτοια τράπουλα έφτασε στα χέρια του Ανατόλη από τον προπάππο του. Η αυθεντική τράπουλα βρέθηκε άγνωστο πως στα χέρια του πρόγονού του κατά τις περιπλανήσεις του στην Δυτική Ευρώπη. Έτσι η τράπουλα και η απόκρυφη γνώση παρέμεινε στην οικογένεια και από γενιά σε γενιά έφτασε ως τις ημέρες μας. Η ίδια μαντάμ Λένορμαν έλεγε ότι δεν αρκεί μόνο η τράπουλα για τις σωστές προβλέψεις, αλλά πάντα σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, φαντασία και ακλόνητη πίστη και απόλυτη πεποίθηση σε αυτό που κάνεις.

Παρακάτω παραθέτουμε τα αποσπάσματα της συζήτησης με τον κύριο Ανατόλη. Πολλοί από εμάς θα ήθελαν να κάνουν πολλές ερωτήσεις στον άνθρωπο που μπορεί να προβλέπει το μέλλον, εγώ είχα αυτή την ευκαιρία και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.

Στις «Προβλέψεις on-line» μπορείτε να γνωρίσετε τα χαρτιά της τράπουλάς μου. Όλες οι εικόνες και οι ερμηνείες είναι αυθεντικές. Φυσικά στις προσωπικές προβλέψεις στις τηλεφωνικές συνομιλίες διαφέρουν, πάντα παίζει ρόλο η φύση του προβλήματος με την οποία απευθύνεται ο άνθρωπος.. Η ίδια μαντάμ Λένορμαν έλεγε ότι δεν αρκεί μόνο η τράπουλα για τις σωστές προβλέψεις, αλλά πάντα σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, φαντασία και ακλόνητη πίστη και απόλυτη πεποίθηση σε αυτό που κάνεις. Αυτό τον κανόνα ακολουθώ πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Η διαδικασία της πρόβλεψης είναι πάντα δημιουργική, μας βοηθά να σκεφτούμε για τις πιθανότερες επιλογές που έχουμε σε κάθε κατάσταση, είτε είναι επαγγελματική μας σταδιοδρομία, είτε προσωπικά θέματα. Η ανασφάλεια στο μέλλον, η ανάγκη της υποστήριξης για την

επιλογή μας και όχι μόνο κάνουν τους ανθρώπους να απευθύνονται σε μένα. Μία από τις κυριότερες αιτίες είναι η προσπάθεια να μάθουμε όλα αυτά που παραμένουν κρυφά. Και σε αυτό βοηθούν πάρα πολύ τα χαρτιά. Πίσω από τα καθημερινά πράγματα κρύβονται νοήματα και πιθανών ευκαιρίες για το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες προσωπικότητες είχαν προσωπικούς τους αστρολόγους, μέντιουμ κλπ. Καλωσορίζω κι εσάς στην ιστοσελίδα και σας προσκαλώ να δοκιμάσετε τις άμεσες προβλέψεις μας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία

.ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ Sait www.astroanatoli.gr

Комментариев нет:

Отправить комментарий